Maandag

Elke dag loop ik een rondje met de hond van ongeveer 5 kilometer, meestal is de hond aan het rennen en zie ik hem pas terug als ik naar huis loop.

Diverse mensen kom ik dan tegen, maar al twee dagen zie ik onze nieuwe buurvrouw lopen met haar hondje we raakten in gesprek over de buurt en van alles. Het was haar opgevallen dat ik alleen woonde met mijn kinderen en de hond, ze vroeg of ik gescheiden was. Ik vertelde haar dat ik al jaren weduwnaar ben, mijn vrouw is plotseling overleden, en door de opvoeding van mijn kinderen ben ik niet aan een nieuwe relatie toegekomen. Gelukkig ontfermde de ex-vrouw van mijn broer zich over mijn seksleven, als wij zin hadden belden wij elkaar op. Maar dat vertelde ik de buurvrouw niet. Ik vroeg wat hen had doen besluiten om te verhuizen naar ons dorp, ze vertelde dat haar man een andere baan had in de grote stad en het rijden zat was vanuit de provincie. Ze stelde zich voor, mij naam is Truus en wij hebben twee kinderen van 14 en 16 jaar. Ik gaf haar een hand en zei: ik heet Martin en heb drie kinderen 15, 17 en 19 jaar. We praten nog wat verder toen we naar huis liepen, ze nodigde mij uit voor een kopje koffie s avonds kon ik meteen kennismaken met haar man Dik. Toen ik thuis kwam was iedereen al weg en ik zette koffie en maakte een broodje, en op mijn gemak nam ik de krant door. Diep verzonken in de krant merkte ik niet dat de kamerdeur open ging, ik schrok en keek op en zag de ex van mijn broer in de kamer staan. Ze had een sleutel voor noodgevallen, dus ik vroeg waar de brand was.

Lachend sprak ze dat ze in de buurt was en zin had in een kop koffie en wat aanspraak. Ze schonk nog eens koffie in en ging naast mij op de bank zitten, en legde haar hoofd op mijn schouder, ik merkte dat ze begon te huilen. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar tranen weg, sorry sprak ze het wordt me wel eens te veel alleen met de kinderen. Kom sprak ze en pakte mijn hand, geef me eens een lekkere beurt ouwe gek. Stoeiend gingen we naar boven, ik viel op bed en ze dook tussen mijn benen en ze ritste mijn gulp open. Ze had duidelijk een tijdje droog gestaan, en rap haalde ze mijn pik uit mijn slip. Met haar tong likte ze zachtjes over de top van mijn pik, en ze nam het kopje in haar mond. Genietend lag ik achterover met een mooie vrouw tussen mijn benen, ik vroeg haar om met haar poesje over mij heen te gaan zitten. Ik deed haar rok omhoog over haar billen heen en trok haar slipje uit, met mijn tong likte ik het zout van haar schaamlippen. Mijn tong fungeerde als penis in haar kutje, langzaam liet ze haar schoot op en neer gaan, en ik neukte haar met mijn tong. Af en toe likte ik even haar kittelaar wat haar stapel maakte, mijn pik was al voor de helft in haar mond gegaan. Wild likte zij mijn jongeheer en als of ze een lolly in haar mond zo ging ze tekeer, ik pakte haar billen en kneep erin op dat moment kwamen haar kutsappen vrij en schokkend kwam ze klaar met mijn tong in haar kutje. Ik draaide onder haar vandaan en ging achter haar billen zitten, ik trok haar op mijn schoot en sloeg mijn handen om haar borsten heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *