50ste Verjaardagsfeest Werd Neukfestijn

Mijn vrouw haar 50ste verjaardag moest een niet te vergeten feest worden en dat werd het ook. In samenspraak met onze vriendenkring zette we zonder haar medeweten een party op. We kozen het ruime huis van Yvette en Frank. Zij hebben de meeste plaats en mooie tuin. We lieten haar in de waan dat we uit eten zouden gaan met Roland en Marleen.

Die avond reden we naar de woning van Yvette en Frank. Een zestal koppels uit onze vriendenkring waren reeds aanwezig en gezien het mooie weer werd het BBQ in de tuin. Een warme zomeravond. Ze was aangenaam verrast. Het feestje vlotte goed en gezellig. Op een moment viel Nancy met kleren en al in het zwembad. Vermoedelijk geduwd door Marcel. Veel gelach en plezier. Al gauw volgde Marcel dezelfde weg. Het kon niet uitblijven, de één na de andere werd in het zwembad geduwd. Gelukkig was het die avond warm genoeg, maar met natte kleren… hier en daar deden vrienden hun kleren uit om te drogen. De vrouwtjes stonden in BH en slip verder te feesten. Sommigen hadden we al naakt gezien tijdens een saunabeurt, maar om ze in slip en bh te zien… het prikkelde wel wat. Lydia had geen bh aan en droeg een string. Ze paradeerde ongegeneerd rond in haar blote borsten. Als feestvarken moest mijn vrouw ook een zwempartijtje ondergaan. Ze trok haar natte kleren ook uit. Ook haar bh. Ondanks haar 50 jaar heeft ze nog rechtopstaande borsten. Ze mogen gezien worden. Haar natte slipje stoorde haar klaarblijkelijk. Ze trok het uit voor ieders zicht, wrong het uit en wou het terug aantrekken. Ik hield haar tegen en zei haar dat ze best zo gezien mocht worden. Licht in haar hoofd door de drank, gooide ze het achterover, riep; “iedereen alles uit” en mengde ze zich terug onder de vrienden. Na enige vertwijfeling volgden er sommige toch haar voorbeeld en sprongen volledig naakt opnieuw het zwembad in. Een nieuw spelletje ontaardde. De naakten trokken de nog geklede hun kleren uit tot ze volledig naakt waren. Voor sommige eerst genant, maar ze lieten hen toch begaan. Eigenlijk konden ze niet anders, maar eens alles uit… deden ze gewoon mee met de dolle boel. Leuk om te zien, een tuin vol met naakte mensen. De jarige nam het voortouw en trok de gastheer op de dansvloer. Haar naakte huid tegen het zijne deed lokte al gauw reactie bij hem uit. Na de dans stond zijn lul nog stokstijf, maar daar trok hij zich niets aan. Ook niet toen er grapjes over gemaakt werden. “De volgende”; riep mijn vrouw. Ze was goed op dreef. Ook hij beëindigde de dans met een stijve. Blijkbaar was ze hen aan het opvrijen door met hen zwoel te dansen en met haar kut tegen hun lul te wrijven. Er werden meer koppeltjes gevormd op de dansvloer. Mijn vrouw kwam mij halen en ze vroeg of ik niet boos of jaloers was. “Ik? Nee hoor, daar zou heel wat meer mogen voor gebeuren.” “Misschien gebeurt dat ook wel”; zei ze. “Als je maar onthoudt dat ik van je hou” en daarna kuste ze me en liet me los voor een andere partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *